top of page

Asunnon valmistelu valokuvausta varten.

Updated: Oct 14, 2022

Mitä vähemmän sitä parempi. Ei mitään henkilökohtaista.
1 Olohuone. Siivoa kaikki tilat huolellisesti. Avaa verhot ja sälekaihtimet. Huolehdi, että kaikki ylimääräiset esineet ovat pois näkyviltä: ota julisteet pois seiniltä, laita piiloon poliittisiin ja uskonnollisiin aiheisiin liittyvät esineet, videopelit, kaukosäätimet, sähköjohdot ja kaapelit, pienoisveistokset, koristeet, valokuvat, magneetit ja muut matkamuistot, kosmetiikka sekä hygieniatuotteet. Sammuta kaikki televisiot ja näytöt. Poista näkyvistä lemmikkien kopit, sängyt ja ruoka-astiat. Laita olohuoneen keskelle kukkia tai kynttilöitä.

2 Keittiö. Siisti työtasot kaikista ylimääräisistä tarvikkeista, kuten keittiökoneista, astioista, ruokailuvälineistä ja pesuaineista. Voit jättää paikoilleen kahvinkeittimen ja kulhollisen hedelmiä.

3 Makuuhuone. Petaa sänky ja laita peitto päälle. Laita ylimääriset yöpöydän ja lipaston tavarat piiloon.

4 Kylpyhuone/WC. Laita kaikki ylimääräiset tavarat, kuten pyykkikorit, roska-astiat, pyyhkeet, pesuaineet, saippuat, sampoot sekä kaikki hygieniatuotteet pois esiltä.

5 Parveke. Poista kaikki ylimääräiset tavarat: säkilliset tavaroita, säilytystarvikkeet, tuhkakupit yms. esineet. Voit jättää pöydän ja lepotuolit paikoilleen.

6 Piha. Siirrä autot pois pihasta muualle tai laita ne autotalliin. Laita pois pihalta ylimääräiset tarvikkeet, kuten puutarhaletkut, työkalut ja laitteet, roskat, leikatut oksat ja kuivat puulehdet.Tilaa asunto- ja kiinteistökuvaus ammattikuvaajalta: AsuntoValokuvaaja.fiOur Services

14 views0 comments

Comentarios


bottom of page